Felirat Készítés - Betűvésés Budapest

 

A feliratok készítésénél elsődleges szempont, hogy a felújított síremlék a lehetőségekhez képest kevésbé sérüljön és az eredeti állapot vagy a technika fejlődése révén egy újkori állapot álljon elő. Évek óta dolgozó, profi kőfaragó mester végzi a feliratozás szakszerű kivitelezését. A régi hagyományos kőfaragás és mai modern technikák ötvözésével

 

hagyományos módon azaz kézi véséssel

modern technikával azaz marógéppel

festéssel

 

A különböző technikával készített betűk maradhatnak festetlenül, különböző színre festve, vagy aranyozva. A sötétebb színű köveknél lehet választani a festés nélküli felületet, mert anélkül is jól látszik a felirat. A fényes és matt felület között elég nagy a kontraszt. Előnye, hogy nem kell festeni, így valamivel olcsóbb. Később nem kell újra festeni, ha kikopna a festék. Hátránya, hogy vizesen nem nagyon látszik. A világosabb és a homokszórt betűknél ajánlott a festés vagy aranyozás, mert a fényes és matt felületek között kevés a kontraszt. A festést speciális betűfestéshez kifejlesztet festékkel, vagy 23 karátos aranyfüst lemezzel készítjük.

 

Gravírozással is készülhet betű, de inkább fényképek, ornamentikák készítésénél alkalmazzuk, leginkább csak fekete és sötétszürke gránitoknál, mivel világos színű köveken nem látszik.

 

A sírkő felirat készítésekor is elsődleges a vallási szempontok figyelembe vétele. Kollégáink rendelkeznek zárt a munka elvégzéséhez és a temető nyugalmának fenntartásához megfelelő munkaruházattal. Kollégáink nem fogyasztanak alkoholt és nem dohányoznak a sírkertben, az esetlegesen keletkezett hulladékot minden esetben összeszedik és elszállítják. A megrendelőre sem hozzátartózóira szégyent nem hozunk.


Vállaljuk: 


Sírkő feliratkészítését

Betűvésést temetkezési és kegyeleti helyeken

Altemplomokban történő betű vésést, betű festést valamint felújítást

Kézi betűvésés, kézi portré gravírozás, gyémánt karcolás

Emléktáblák készítését

Reklámtáblák készítését

Egyéb kő termékek készítését, feliratozását

Temetői ügyintézést, engedélyek beszerzését...

 

Miért válasszon minket?

 

...azért, mert:

 

Több éves szakmai tapasztalat

Teljeskörű temetői ügyintézés

Minőségi anyagokkal dolgozunk

Kollégáink rendelkeznek egyenruhával

Kollégáink nem fogyasztanak alkoholt és nem dohányoznak a sírkertben

Megfizethető árakkal várjuk megrendelését